Riverdale-fans, houd je vast: Amerikanen mochten gisteren al genieten van de eerste aflevering van seizoen 3 en dat hebben we geweten ook. Twitter ontplofte zowat met geshockeerde reacties op 'dumbass' Archie.

Article continues after the ad

Oké, laten we allereerst even een dikke vette spoiler-warning geven; we gaan hieronder in op de eerste aflevering van seizoen 3. Die was op zijn zachts gezegd nogal... een drama. 

Archie, wat doe je nu?

Zoals alle Riverdale-fans weten, eindigde seizoen 2 met Archie die, zo weten we nu, door Hiram Lodge werd geframed voor de moord op Cassidy Bullick. Dat heeft hij natúúrlijk niet gedaan, maar in de première van seizoen 3 zien we dat Archie in de rechtszaal een fucking dealtje aanneemt. Verdomme Archiekins, je bent niet schuldig! 

Savage

Twitter ging weer heerlijk los op Archie en zijn oliedomme keuzes. "Fucking idiot" en "Archie is a freaking idiot as usual" zijn nog de mildste comments. 

Cheryl ftw

Serpent Cheryl keert natuurlijk ook weer terug. In tegenstelling tot Archie kreeg de roodharige badass wél veel liefde. Niet gek: ze ging in de weer met een pijl en boog. Katniss wie? Hiermee moest ze Jughead - die onze harten steelt - redden van zijn ondergang.

    

Later vandaag verschijnt de eerste aflevering van Riverdale seizoen 3 op Netflix.