Nog maar een paar weken en dan gaat het nieuwe seizoen van Riverdale in première bij Netflix. Deze teaser geeft alvast een indruk wat we kunnen verwachten van de hitserie! (Let op: bevat spoilers over seizoen 1.)

Article continues after the ad

Cliffhanger

Het vorige seizoen van Riverdale eindigde letterlijk en figuurlijk met een knaller van een cliffhanger. Fred (Luke Perry) werd voor de ogen van zijn zoon Archie (K.J. Apa) neergeschoten tijdens een overval op het eetcafé van Pop. In de eerste aflevering van Seizoen 2, getiteld ‘A Kiss Before Dying’, worden Archie en zijn vrienden geconfronteerd met de nasleep van de schietpartij. Jughead (Cole Sprouse) en Betty (Lili Reinhart) vermoeden namelijk dat er meer schuilt achter de schietpartij dan alleen een simpele roofoverval...

Vriendschap en verraad

De teaser laat weinig los over het verhaal van Seizoen 2, maar afgaande op de beelden belooft Riverdale weer een duister drama te worden vol romantiek, misdaad, vriendschap en verraad. Het auto-ongeluk waarbij hoofdrolspeler K.J. Apa bij betrokken raakte na een lange opnamedag lijkt vooralsnog geen invloed te hebben op de productie van de serie. De 20-jarige acteur liep gelukkig slechts lichte verwondingen op, waardoor de opnames geen noemenswaardige vertraging hebben opgelopen. 

Het tweede seizoen van Riverdale gaat op 12 oktober in première bij Netflix.