Er zijn nog steeds wilde plannen voor een reboot van A Nightmare on Elm Street. Maar het kan nog wel even duren voordat die in de bioscoop verschijnt!

Begin 2017 werd bekend dat er plannen lagen voor een reboot van A Nightmare on Elm Street. Het script zou worden geschreven door David Leslie Johnson, bekend van The Conjuring 2 en Aquaman. In een interview met Gamespot gaf Johnson een statusupdate van de nieuwe A Nightmare on Elm Street-film. En daarbij had de scenarioschrijver zowel goed als slecht nieuws voor de fans die uitkijken naar de reboot!

“Het gaat nog steeds gebeuren, maar het schiet nog niet echt op. De prioriteit van de studio ligt namelijk vooralsnog bij The Conjuring-films. Maar ik denk dat iedereen Freddy opnieuw in actie wil zien, dus het is slechts een kwestie van tijd voor het zover is.”

Afscheid

Met The Conjuring 3 en een nieuwe Annabelle-film in het vooruitzicht, lijkt het er dus op dat Freddy nog even moet plaatsnemen in de wachtkamer. Best jammer, want niemand minder dan scream queen Heather Langenkamp ziet een terugkeer naar Elm Street wel zitten. En ook Robert Englund heeft nooit helemaal afscheid genomen van Freddy. Niks mis met The Conjuring, maar een filmpje minder om deze horroriconen weer in actie te zien kan wat ons betreft geen kwaad!

Article continues after the ad