Ook al zijn niet alle films van het DC Universe tot nu toe even geslaagd, Aquaman lijkt Wonder Woman achterna te gaan als eentje waar het wel goed mee komt. De eerste beelden zagen er veelbelovend uit, en de trailer mag er al helemaal wezen. Ook deze bewegende poster ziet er weer strak uit.

Article continues after the ad

Natte knappe man

En niet alleen wijzelf zijn enthousiast over de door Jason Momoa gespeelde waterkoning; Als wij zo onze pageviews doorkijken zien we dat ook onze lezers dol zijn op Aquaman. Dat kan iets te maken hebben met een combinatie van mannelijke bezoekers die dol zijn op comic-helden, en vrouwelijke bezoekers die gewoon graag klikken op een natte gespierde man. Vandaar hierbij nog maar eens een onbeschaamd potje Aquaman-clickbait met deze nieuwe motion poster.

Zowel voor hem als voor haar

Om aan onze beide doelgroepen tegemoet te komen bekijken we de poster zowel vanuit mannelijk als vrouwelijk perspectief. Voor de kerels ons: Wow, deze poster is gewoon gebaseerd op de Aquaman-reboot comics uit 2011 van tekenaar Ivan Reis, wat gaaf! Maar dat hadden jullie comic-nerds natuurlijk al lang gezien, of niet? En dan nu voor de dames: Daar is ‘ie weer, onze Jason. Kijk eens naar die borstkas, en wat een spieren als scheepskabels. En die woeste haren?! Rowrrr… Oh en hij blaast ook nog bubbeltjes! Wie zou er nou niet bubbeltjes willen blazen met Aquaman?

Ladies Nights?

Aquaman zwemt op 20 december de bioscopen in. Eindelijk eens een comic book-film waarbij je vriendin “Ja graag!” uitroept als je vraagt of ze mee wilt. Wie weet wordt dit de eerste comic book-film waarvoor ze Ladies Nights gaan organiseren?