Apple TV+ streamingdienst

In maart van dit jaar kondigde Apple hun Apple TV+ aan. We leerden toen bijvoorbeeld al dat de streamingdienst zijn eigen Apple Originals zou krijgen. Er was echter ook nog een hoop onduidelijk. Tot vandaag! Apple kwam namelijk op het iPhone 11-event met meer details over Apple TV+, waaronder een launchdatum en de abonnementskosten.

Article continues after the ad

Apple TV+ abonnementskosten en startdatum

Het nieuws over Apple TV+ is afkomstig van Apple's iPhone 11-event. Aldaar echter niet alleen nieuws over de smartphones van het merk, er is ook aandacht voor de nieuwe streamingdienst. Zo leerden we onder meer dat Apple TV+ op 1 november van dit jaar lanceert. Voor een abonnement betaal je 4,99 dollar per maand. Als je dit jaar een Apple-product koopt, krijg je echter een jaar lang gratis toegang tot de streamingdienst. Apple TV+ lanceert in 100 landen, waaronder waarschijnlijk ook Nederland.

Trailer Apple TV+ Original See met Jason Momoa

Oké, het prijskaartje en de launch-datum van Apple TV+ zijn dus bekend. Het gaat ons natuurlijk echter vooral om de content! Apple liet zojuist weten maandelijks nieuwe shows toe te voegen, waaronder dus die eerder genoemde Apple Originals. Van een van die Apple Originals werd vandaag een eerste trailer getoond. Het gaat om de sci-fi-serie See met Jason Momoa. Een tweede titel is The Morning Show met Jennifer Aniston, Reese Witherspoon en Steve Carell. Hoeveel series er bij de start van Apple TV+ precies te zien zullen zijn, is nog niet bekend.