Apple onthulde zojuist een eigen streamingdienst. De Netflix-killer van Apple heet… Apple TV+. De techgigant nodigde flink wat A-listers uit om hun nieuwe, exclusieve shows en series aan te kondigen.

Wat dacht je van Jason Momoa, die samen met Alfre Woodard schittert in See, een post-apocalyptische show waarin het zicht voor een eeuwigheid is verdwenen? Klinkt tof. Ook celeb-grootheden als Oprah, Steven Spielberg, Ron Howard, M. Night Shyamalan en Reese Witherspoon (samen met Jennifer Aniston én Steve Carell) komen met Apple TV + ‘Originals’.

Article continues after the ad

 

 

 

 

Hoe dan?

De streamingdienst werd onthuld in een groots event en de aankondigingen stromen as we speak nog binnen. Wat we tot nu toe weten over Apple TV+: Sesamstraat komt er ook op, het is een abonneedienst, uiteraard beschikbaar op alle Apple-apparaten, het komt dit najaar uit in 100 landen (we nemen aan ook in Nederland) én er komen heel veel Apple Originals aan. Ohja: je kunt – net als bij Netflix soms het geval is – series en films on- én offline kijken.
 

 


Netflix vs. Apple TV+

We houden je uiteraard op de hoogte zodra we meer weten over Apple TV+!