André Hazes, interview Rachel

Volkszanger en mediafenomeen André Hazes verovert de hitlijsten met zijn nieuwe, acht minuten durende nummer 'Een Doodgewone Man'. En Dré is zó trots op zijn nieuwe hit, dat 'ie een appje van de producer online knalt!

Article continues after the ad

André staat weer even vól in de schijnwerpers nadat 'ie voor het eerst opdook als jurylid in We Want More én zijn nieuwe, grootse nummer lanceerde inclusief videoclip. Het werd een intens persoonlijke productie waarin André zichzelf en zijn turbulente liefdesleven absoluut niet spaart

Trots

André is zó trots op het eindresultaat dat 'ie een appje van zijn producer Edwin van Hoevelaak online zet. Die vertelt in geur en kleur hoe 'Een Doodgewone Man' tot stand kwam. Hij spreekt van een "giga fucking hit neergezet door team Hazes". "Al 5 jaar zo ongelooflijk blij met, trots op, en vereerd om met jullie te werken", schrijft André erbij.


Monique

André's grote liefde Monique Westenberg hoort sinds enkele maanden ook weer bij 'Team Hazes'. De twee - inmiddels zelfs opa en oma geworden - pakten hun relatie eerder dit jaar weer op na André's stormachtige relatie met Bridget Maasland. De clip, vol heftige momenten uit hun leven, greep Monique aan, schreef ze afgelopen week in een lang insta-bericht. "De afgelopen jaren hebben wij zó ontzettend veel meegemaakt én doorstaan", blikt ze terug. "Dat je je nu zó kwetsbaar hebt opengesteld naar de 'wereld' toe zie ik als dapper. Je ego opzij en je hart dat spreekt." De volledige ode aan André is hieronder te lezen!

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hij is er! De 8 minuten durende single én de Videoclip. Een clip die lijkt op een film trailer. Onze film! @zoevanweert en @tomvankessel hebben dit zo goed over weten te brengen. De afgelopen jaren hebben wij zó ontzettend veel meegemaakt én doorstaan. Dat je je nu zó kwetsbaar hebt opengesteld naar de “wereld” toe zie ik als dapper. Je ego opzij en je hart dat spreekt. En of er nu begrip komt of niet. Wij begrijpen het. Met dit lied en deze clip hoop jij een tijdperk af te sluiten. Ik zie je groeien als persoon, als man en als papa. Je hebt nieuwe doelen gesteld en laat oude gewoontes achter je. Hierdoor doorbreek je een patroon en maak je de toekomst mooier, voor jezelf, voor ons, maar vooral voor je zoon! Ik houd van jou, klootzak ❤️

Een bericht gedeeld door 𝙼𝚘𝚗𝚒𝚀𝚞𝚎 𝙽𝚘𝚎̈𝚕 (@moniquenoell) op