De eerste reacties op Ant-Man and the Wasp zijn binnen, en ook deze twintigste film van Marvel Studios is weer juichend ontvangen. Recensies mogen nog niet online, maar Amerikaanse journalisten die de film hebben gezien twitteren zich suf over hoe tof ze 'm vinden.

Article continues after the ad

Evangeline Lilly steelt de show

Paul Rudd is nog steeds Ant-Man, maar zoals al te verwachten viel op basis van de trailers is het Evangeline Lilly die de show steelt als The Wasp.

Flinke verbetering

De meeste journalisten vinden Ant-Man and the Wasp een flinke verbetering ten opzichte van Ant-Man .

Geweldige 3D

De 3D schijnt ook uitstekend te werken, vooral bij de vergroot- en verkleinscènes. Ook dit viel al te verwachten op basis van de trailers.

Het begint inmiddels een gewoonte te worden dat er bij elke nieuwe Marvel-film wel een paar reporters tussen zitten die het hun favoriete Marvel-film tot dan toe vinden. Ook hier hebben we er weer eentje:

Twee weken langer wachten

In Amerika gaat Ant-Man and the Wasp al op 05 juli in première, hier in Nederland verschijnt de film pas op 18 juli in verband met het WK. Als er nou ergens in Noord-Europa een land is waar ze de film juist vanwege het WK eerder uit zouden mogen brengen, dan is het toch wel hier...

Oorspronkelijke Avengers

Om het ongeduld een beetje te bedwingen is hier nog een leuke nieuwe featurette waarin producer Kevin Feige vertelt dat hij enthousiast dat nu alle vijf de oorspronkelijke Avengers het witte doek hebben gehaald (jahaa, want Ant-Man en The Wasp waren samen met Thor, Iron Man en de Hulk de oprichters van het sterrenteam! Dan weet je dat weer voor je volgende pubquiz).