Ansel Elgort

Acteur Ansel Elgort schiet in de verdediging nadat een vrouw claimde dat hij haar, toen zij nog maar 17 jaar oud was, misbruikte. Volgens Ansel zelf is er helemaal niets van waar.

Article continues after the ad

"Ik wilde het niet. Het enige wat hij zei was dat ik ’opengebroken’ moest worden", vertelde Gabby eerder deze week over de vermeende aanranding van Ansel. "Ik distantieerde mezelf en voelde alsof mijn geest weg was. Ik was in shock", gaf ze toe. “Hij liet me denken dat dit is hoe je seks hebt. Ik was zo jong en hij wist dat." Ansel weerlegt alle beschuldigingen van Gabby in een nieuywe verklaring op Instagram.

Beschuldigingen

De acteur, bekend van Baby Driver en The Fault in Our Stars, was ondersteboven van de berichtenstroom op sociale media. "Ik was van streek toen ik de posts op sociale media over mij zag die de afgelopen 24 uur in omloop waren." Hij ontkent de beschuldigingen. "Ik kan niet beweren Gabby’s gevoelens te begrijpen, want haar beschrijving van wat er is gebeurd, is gewoon niet juist. Ik heb nog nooit iemand misbruikt en zal dat ook nooit doen."

Toestemming

Ansel geeft overigens wel toe dat de twee toendertijd een relatie hadden, maar dat daar niets illegaals bij gebeurde. "Wat waar is, is dat Gabby en ik in 2014, toen ik 20 was, een korte, legale en wederzijdse relatie hadden." Hij gaat diep door het stof over de manier waarop hij die relatie uiteindelijke weer beëindigde. "Helaas heb ik onze break-up niet goed aangepakt. Ik reageerde niet meer op haar berichten, wat kinderachtig en wreed is om iemand aan te doen. Ik weet dat deze late verontschuldigingen mijn gedrag niet goed praten. Als ik terugkijk op mijn houding, walg ik en schaam ik me diep voor mijn manier van handelen. Het spijt me echt."

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht dat is gedeeld door @ansel op