Anouk

Wie de nieuwe foto van 'rockchick' Anouk op Instagram ziet, moet vast even met zijn ogen knipperen. De Haagse zangeres is namelijk flink door de wasstraat gegaan en het resultaat mag er zijn! 

Article continues after the ad

Anouk had tussen de opnames van The Voice of Holland en het ontwijken van het coronavirus blijkbaar genoeg tijd om een flinke make-over te ondergaan.

Onherkenbaar

De zangeres is namelijk bijna onherkenbaar! Met haar erg fleurige (kanariegele) bloesje, losse rocktop, nog slankere lijfje dan voorheen en haar korte pittige bob zou je bijna niet meer zeggen dat dit de pittige TVOH-coach van een aantal jaar geleden is. Toch kan haar vernieuwde uiterlijke vertoon op flink wat goedkeuring rekenen van haar volgers.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

❤️

Een bericht gedeeld door anouk (@anouk) op


Meid van 18

De hartjes en complimenten vliegen de 45-jarige zangeres namelijk flink om de oren. "Wauw, je lijkt wel een meid van 18. Wat ben je superslank zeg, ben je zoveel afgevallen of lijkt dat zo door je kleding?", vraagt iemand zich af. "Je kapsel ziet er geweldig uit. Je bent zo knap!" Al die lieve opmerkingen kan ze in ieder geval in haar zak steken (die ze niet heeft in haar legging, oeps!)

The Voice of Holland is vanaf 20 oktober weer te zien op RTL4.