Anouk Smulders

Anouk Smulders geniet momenteel van een vakantie in Spanje. Het is helaas niet alleen maar genieten, want de SBS6-presentatrice heeft een auto-ongeluk gehad. Ze droeg daarbij mogelijk geen autogordel, maar is gelukkig met de schrik vrijgekomen.

Anouk geeft aan dat ze niet zelf achter het stuur zat in Spanje, want dat was manlief en Story-fotograaf Edwin Smulders. Ze zat ook niet naast hem, maar was even op de achterbank gaan liggen omdat ze enorm last had van een spier in haar bil en rug. De SBS6-presentatrice schrijft: “Massage gedaan, maar dat was niet zo’n topplan."

 

Spaanse apotheek

Ze gaat verder: "De dag erna pijn en gisterenmorgen kon ik niet meer op of om: zo’n pijn! Ik beval nog liever. Kon niet staan, niet lopen, niks! Dokter erbij, shot in mijn bil, bak medicijnen (lang leve de Spaanse apotheek).”

Article continues after the ad

Even een stukje rijden met haar Edwin bleek ook geen goed idee: ze kon niet goed zitten. Hierdoor besloot ze op de achterbank te gaan liggen, waarschijnlijk zonder autogordel om. Toen het koppel in een tunnel reed, vond de crash plaats. Een auto reed achterop.

Janken op de vluchtstrook

Gevolg? Gelukkig kwamen ze met de schrik vrij, maar Edwin en Anouk stonden wel anderhalf uur stil in een tunnel. Ze schrijft: “Edwin Smulders, mijn lieve held, regelt alles, zorgt voor mij terwijl ik sta te janken op de vluchtstrook.” Inmiddels ligt Anouk weer, maar ditmaal niet op de achterbank van de auto: aan het zwembad. Ze heeft wel de auto genomen om daar te komen en deed dat wederom liggend.

 

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.