Ook dit seizoen zorgt Anouk weer voor de nodige discussie in The Voice of Holland. In een video op YouTube vertelt de Haagse zangeres wat die kritiek met haar doet en heeft ze nog wat tips voor lichtgeraakte kandidaten.

Article continues after the ad

Spraakmakend

Of je nu van haar houdt of haar wel achter het behang kunt plakken: met Anouk in de jury is The Voice of Holland er niet bepaald saaier op geworden. De uitgesproken Haagse steekt haar mening over de kandidaten namelijk niet onder (al dan niet draaiende) stoelen of banken. Menig kandidaat verlaat dan ook met een geknakt ego de studio. Hierdoor kan Anouk op haar beurt ook weer rekenen op heftige kritiek. In een video op YouTube vertelt de spraakmakende coach hoe zij hiermee omgaat.

“Ik ben niet anders gewend. Er is altijd wel iets. It is what it is”, aldus Anouk. Toch zijn er ook zaken die ze minder makkelijk van zich af laat glijden: “Ik zou liegen als ik zou zeggen dat sommige dingen niet bij me aankomen. Maar ik heb gewoon geleerd me daar heel snel overheen te zetten." Tot slot heeft de zangeres nog een boodschap voor kandidaten die gekrenkt zijn door haar feedback: “Op het moment dat je kritiek niet kunt handelen, had je al niet naar deze show moeten komen. Als je mijn kritiek al niet aankan, dan hoor je sowieso niet thuis in deze wereld.”