Zangeres Anouk Teeuwe

Gisteravond zijn de eerste Nederlanders die waren gestrand in Marokko met het vliegtuig huiswaarts gekeerd. Maar Anouk zat niet aan boord van het eerste vliegtuig richting Schiphol. Dat bevestigde haar woordvoerder gisteravond. De zangeres zit inmiddels al weken vast in een hotel in Marrakesh. De uitgesproken Haagse is naar eigen zeggen niet zo bemiddeld dat ze een privévlucht vanuit Marokko naar Nederland kan regelen. Tot overmaat van ramp lijdt zij aan een zware vorm van astma, die haar extra kwetsbaar maakt voor het virus.

Rockster

Via Instagram houdt Anouk contact met haar fans. En daaruit blijkt dat de isolatie gelukkig niet ten koste gaat van haar creativiteit. Al eerder schreef de zangeres een nummer over relaties die niet bestand bleken tegen de thuisisolatie. En ook gisteren werden haar fans getrakteerd op een muzikale update. In haar hotelkamer in Marrakesh nam Anouk een video op waarin ze het nummer ‘Been Here Before’ zong. En zo te zien is de Haagse rockster het gelukkig nog niet verleerd!


Marokko

Minister Stef Blok, die verantwoordelijk is voor het terughalen van de Nederlanders in het buitenland, hoopt dat er snel een nieuw vliegtuig vol gestrande reizigers vertrekt vanuit Marokko. Laten we hopen dat Anouk snel weer voet kan zetten op Nederlandse bodem!

Article continues after the ad