Anouk en Lil' Kleine in The Voice of Holland

De veelbesproken The Voice of Holland-ruzie tussen coaches Anouk en Lil' Kleine - die achter de schermen nog véél heftiger was - blijft maar door-etteren. Anouk liet gisteren blijken dat er nog helemaal geen verzoening plaatsvond.

Article continues after the ad

Gisteren schoot Anouk tijdens de live-uitzending van The Voice of Holland weer heerlijk uit haar slof. Nu moest presentator Martijn Krabbé het ontgelden. Eerder op de dag hield de Haagse zangeres een heuse vraag-en-antwoord-sessie op Insta en - je raadt het nooit - iemand vroeg naar de ruzie tussen haar en Lil' Kleine...

On speaking terms?

Nou, kunnen Anouk en Jorik Scholten (zoals de rapper echt heet) weer door één deur? Ze maken al drie weken samen live-tv op RTL 4 dus je zou verwachten dat ze tenminste weer met elkaar praten. Toch, Anouk? Eeuhm... nou, dat zit toch anders.

Negeren

Anouk en Jorik zijn zeker niet on speaking terms. "Hoe is de situatie op dit moment tussen jou en Kleine? Is er vrede gemaakt of is er nog steeds een sfeer waarin jullie elkaar beiden negeren?", vraagt een volger van de zangeres zich af. Haar antwoord is even simpel als veelzeggend. "Nee, negeer" Oef, duidelijk. Dat wordt weer een gezellige liveshow volgende week!

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Vraag maar raak 😃, maar aub geen vragen die ik normaliter in interviews krijg 🙃❤️

Een bericht gedeeld door anouk (@anouk) op

The Voice of Holland is vrijdag om 20:30 te zien op RTL 4.