Anouk, Lil' Kleine, excuses

Anouk en Lil' Kleine zijn nog altijd niet on speaking terms. Zo liet Anouk dit weekend nog weten in een Q&A op haar Instagram. Maar daar kan verandering in komen... op de voorwaarde die door Anouk wordt gesteld.

Article continues after the ad

Eén van Anouks volgers, ene Karin, wilde haar een lesje leren: "Mensen moeten kunnen vergeven". Anouk, die altijd wel haar woordje klaar heeft, sluit zich hier bij aan: "Zeker weten! Zou ik ook meteen doen als er face to face oprecht excuses wordt aangeboden.” Dat heeft Lil' Kleine dus blijkbaar nog niet gedaan. 

Achter de schermen

Het is bijna jammer dat dit relletje, dat zelfs handtastelijk had kunnen worden, vooral achter de schermen heeft plaatsgevonden. Op televisie was begin januari maar een fractie van een seconde te zien. Lil' Kleine gaf toen aan 'geen mening' te hebben, terwijl er drie rappers op het podium stonden. Anouk snapte daar helemaal niets van. "Zij doen mee vanwege jou en Ali B. niet omdat deze oude taart hier zit!" Lil’ Kleine antwoordde met: "Als je m’n mening wil zal ik je zeggen dat het echt heel slecht is." Maar dat laatste kwam wel iets te laat... 

Finale

Komende vrijdag zien we in de finale van The voice of Holland welke kandidaat er met de winst vandoor gaat: Emma, Sophia, Stef of (de veelbesproken) Daphne. Eén ding is al duidelijk: de finalist komt in ieder geval niet uit het team van Lil' Kleine. De rapper heeft na het vertrek van Danilo en Kes geen kandidaten meer in de race.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door anouk (@anouk) op