Anouk zit nog steeds vast in Marokko. Vanwege de coronacrisis verblijft ze al weken in een hotel. Voice-collega Ali B heeft haar de afgelopen tijd flink gesteund, bijvoorbeeld met medicijnen, en daarom krijgt hij nu een speciale ode! Uiteráárd houdt hij het niet droog.

Article continues after the ad

"Ik wil je bedanken voor alles wat je hier voor me hebt gedaan en alles wat je voor me doet", begint Anouk haar Instagram-ode aan Ali. "Steeds als ik iets nodig heb, qua medicijnen, dan laat je je familie of vrienden dat brengen. Het is gewoon superlief."

Janken

Anouk houdt Ali - die zich overigens ook volop inzet tijdens deze coronacrisis, al is niet iedereen daar blij mee - regelmatig voor de gek vanwege zijn emotionele uitbarstingen. Hij huilt nogal vaak. "Overigens vind ik dat er niets mis is met mannen die huilen hoor, helemaal niet, maar natuurlijk niet élke keer", zo zegt zijn Voice-maatje. "Ik weet dat je een emo-mannetje bent, daar kun jij ook niets aan doen.

Muzikale ode

"Ali, ik hou zo veel van jou", zingt Anouk onder meer - en probeer het dan maar eens droog te houden, Ali! Goed: ze schreef dus een muzikale ode. Ze bewerkte zijn nummer 'Waar ben jij nou', wat Anouk overigens gekscherend 'waarom moet dit nou?' noemt. Het nummer bewerken was dan ook een hele kluif. "Ik heb vannacht natuurlijk wel gewerkt aan de tekst en de structuur en de melodie van het nummer, zodat ik het überhaupt de strot uit krijg. Ik hoop dat je het mooi vindt."


Reactie Ali

Nu vraag je je natuurlijk af wat Ali zelf van deze lieve woorden vindt. Zijn reactie is even mooi als voorspelbaar: natúúrlijk hield hij het niet droog. "Ik ben gewoon weer aan 't janken", schrijft de rapper in een reactie op Insta. "Ik zweer het. Super grappig en super mooi gedaan..love you."