Anouk in The Voice of Holland

De audities van The Voice of Holland zitten er alweer op. Dat betekent dat het vanavond tijd was voor de eerste (vernieuwde!) battles. En dat ging er meteen alweer keihard aan toe… Anouk haalde namelijk genadeloos uit naar twee kandidaten van nieuwkomer Jan Smit!

De battles in The Voice zijn begonnen

De battles in The Voice of Holland zijn losgebarsten! De kandidaten leverden vanavond een keiharde strijd tegen elkaar… Of nou ja, de genadeklap kwam eigenlijk van een bepaald jurylid! Anouk was namelijk totaal niet te spreken over het optreden van Evie en Hilde, twee kandidaten van Jan Smit… Zij beklommen het podium van TVOH met het nummer Some Nights van de band Fun. 

 

Article continues after the ad

 

"Ik was heel erg blij dat het voorbij was"

Zoals je in de video hierboven kan zien, was Waylon best positief, zowel over het optreden van Evie en Hilde als over de keuze van het liedje. Anouk was het echter totaal oneens met haar collega: "Ja, nou ja, ik denk er iets anders over. Ik vond het liedje echt vreselijk. Ik vond het een heel raar nummer. Weten we meteen wat er in de Spotify-playlist van Jan staat." Dat Anouk de muzieksmaak van Jan niet kan waarderen, is nog te daar aan toe… Ze heeft echter ook geen goed woord over voor het optreden an sich: "Ik was heel erg blij dat het voorbij was. Dus ja, als ik zou moeten kiezen... Ja, ik weet het niet. Ik zou het er gewoon bij laten denk ik."

Dit zijn de kandidaten van TVOH

Ouch, Anouk… Geen wonder dat we Jan sarcastisch “gezellig”, horen mompelen. Verder lijkt de nieuwkomer zich gelukkig (opnieuw…) weinig van Anouks commentaar aan te trekken. Hij is vooral onder de indruk van Evie en neemt haar mee naar de volgende ronde! Benieuwd welke kandidaten je de komende weken nog meer terugziet in de battles van The Voice? Check dan vooral dit handige overzicht!

The Voice of Holland is iedere vrijdagavond te zien op RTL 4.