Brenda Bee en Anouk

*Ding ding ding*. Anouks 'aartsrivaal' Brenda Bee - die ze tijdens haar auditie écht niet kon uitstaan - maakte vanavond haar Voice-comeback in de Battles. En opnieuw zat de keiharde coach niet bepaald te genieten...

Article continues after the ad

Een tijdje terug barstte de Voice-bom. Anouk vond dat Brenda veel te veel zangkunsten in haar optreden propte, zat zich te ergeren aan haar gepraat en noemde de show "vermoeiend". Uiteindelijk viel ze ook nog uit tegen Jan Smit, die volgens Anouk 'zijn bek moest houden'. Nou... zagen we vandaag ronde 2 van Brenda vs. Anouk? Niet bepaald, maar gezellig is anders.

Anouk over Brenda

Brenda nam het op tegen een andere Team Jan-zangeres: Angelina. "Qua zang vind ik het allebei wel oke", oordeelde Anouk na hun vertolking van Emma Heesters' 'Waar Ga Je Heen'. Tot zover het lieve gedeelte. "Ik moet wel zeggen dat ik bij jou, Brenda, echt het idee heb dat ik naar K3 zat te kijken. En eh... ja, daar ben ik iets te oud voor."

Ook Waylon niet onder de indruk

Waylon draaide voor Brenda bij haar Blind Audition, maar vond haar in deze Battle ook niet zo overtuigend: "Iemand die een generatie terugmoet en iemand die middenin de generatie van dit liedje zit. En dat kon je ook wel een beetje zien. Misschien zeg ik iets heel lulligs, maar bij Brenda zag ik af en toe een beetje de vibe alsof je ook voor een kinderklas aan het zingen was." Uiteindelijk koos Jan voor Angelina en liet hij Brenda gaan.

Ali to the rescue

Best wel hard commentaar zoals je ziet, maar... Ali B ontpopte zich tot Brenda's reddende engel. Hij vindt Brenda super-authentiek en drukte de 'steal'-knop in. Ze mag nu op zijn backstage-stoel zitten, ten koste van Syldiane, die definitief naar huis moet. Als Ali niemand anders meer steelt of voor zichzelf houdt, mag Brenda met hem naar The Knockouts!

Brenda Bee

The Voice of Holland is elke vrijdag om 20:00 uur te zien op RTL 4. Kijk hier wie er allemaal nog meedoen!