Anouk

Anouk is op de knieën gegaan voor haar vriend Dominique Schemmekes! Ze zette hem geblinddoekt op een stoel en stelde de vraag der vragen.

Article continues after the ad

Anouk liet haar vriend testen op corona zodat ze weer even veilig samen konden zijn voor dit iconische momentje. "Wow wat heb ik een leuk weekend gehad. Dominique had zich laten testen, zodat we 's avonds laat de uitslag zouden krijgen en na een lange tijd weer even samen konden zijn", begint de zangeres haar Insta-bericht. "Om eerlijk te zijn kon ik niet wachten om zijn allergrootste wens in vervulling te laten gaan."

Hij zei ja!

Dominique's eerste reactie toen hij zijn blinddoek afdeed en Anouk op één knie zag zitten? "WTF!" Uiteraard zei hij daarna volmondig ja. "Ik ben helemaal aan het trillen”, zegt de basketbalcoach na het aanzoek. "Als er iemand het verdient ben jij het”, aldus Anouk. Het is een droom die uitkomt voor Dominque: "Eindelijk! Dit is wat ik heel lang al wilde. Ik ben de laatste drie jaar wel echt gaan stalken, maar ik had de hoop al opgegeven."

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Wow wat heb ik een leuk weekend gehad:-) Dominique had zich laten testen, zodat we ‘s avonds laat de uitslag zouden krijgen en na een lange tijd weer even samen konden zijn. (Ook handig om in de vakantie van de kinderen te doen, kan ik ze weer eens heerlijk bij me hebben 😃) Om eerlijk te zijn kon ik niet wachten om zijn allergrootste wens in vervulling te laten gaan. Om alles te regelen en het ook nog eens geheim te houden was best een uitdaging, maar het is gelukt 😅 Het was fantastisch. Ik ben ontzettend dankbaar dat je in ons leven bent gekomen @dominiqueschemmekes ❤️ en ik kan niet wachten om deze dag met iedereen te vieren. Ps: Aangezien wij allebei een bruiloft willen waar geknuffeld en gedanst kan worden, zullen we wel even geduld moeten hebben. But good things take time 💕 #coronafreewedding @conservatoriumhotel , bedankt voor de goede zorgen!

Een bericht gedeeld door anouk (@anouk) op

 

Corona

Anouk lijdt aan astma en is extra voorzichtig in deze corona-periode. Zo eiste ze laatst extra veiligheidsmaatregelen op de The Voice of Holland-set want anders zou ze opstappen als coach. Het is uiteindelijk allemaal goedgekomen: Anouk blijft gelukkig gewoon te zien in TVOH. Met dit aanstaande huwelijk wil ze nog even wachten. "Aangezien wij allebei een bruiloft willen waar geknuffeld en gedanst kan worden, zullen we wel even geduld moeten hebben", legt ze uit. Maar: "good things take time 💕"