Ranking the Stars wordt vanavond weer uitgezonden op RTL 5 en deze keer is de MVP Anny Schilder. Dit seizoen van de sterrenranking begon sterk met showsteler Martien Meiland maar het gemis is toch wel voelbaar nu de kasteelhaar vertrokken is richting Cash or Trash. Gelukkig hebben kinderhater Viktor Verhulst en ‘hou je bek en bef me’ Merol het gat aardig gevuld. En dan krijgen we daar vanavond een hilarische Anny Schilder bij!

Anny Schilder is aandoenlijk verward wanneer ze naast Paul de Leeuw haar lijstje moet geven. Kijk het fragment hieronder maar.

Article continues after the ad

Paul de Leeuw maakt Anny Schilder belachelijk

Maar als ze eenmaal weer zit is Anny ook niet veilig. Paul de Leeuw ruikt bloed en maakt grappen over hoe verward Anny Schilder overkomt. Iedereen ligt in een deuk en Anny kan er ook goed om lachen… of is dat toch de verwarring? Oordeel zelf hieronder.


Naast de oud-BZN zangeres doen de volgende BN’ers ook mee aan Ranking the Stars: Patricia Paay, Keizer, Miljuschka Witzenhausen, Viktor Verhulst, John de Wolf, Gerda Havertong, Roy Donders, Merol en Steven Brunswijk.

Ranking the Stars wordt iedere woensdagavond om 20.30 uur op RTL 5 uitgezonden.