Anna Nooshin

Nadat Anna Nooshin een kritisch interview met de Telegraaf afkapte kreeg ze veel kritiek. In een recente vlog reageert ze op alle ophef. "Ik wil ook mijn oprechte excuses aanbieden. Ik had het anders moeten doen", geeft de presentatrice toe.

 

 Cringy

Na het terugzien van de beelden snapt ze de kritiek beter."Ik kan ook niet anders dan daar heel cringy naar kijken. Ik snap volledig dat iedereen me uitlacht". Ze staat ook meer stil bij haar eigen verantwoordelijkheid als BN'er. "Ik weet nu meer dan ooit hoe groot de rol is van iemand die veel publiek heeft. Ik heb veel meer door hoeveel belang dat met zich meebrengt. In de toekomst ga ik dan ook proberen nog meer het goede voorbeeld te geven."  

Mediatraining

Critici vinden dat de influencer wel wat mediatraining kan gebruiken en daar is ze het mee eens. Er zijn mensen die na het filmpje vinden dat ze wel wat mediatraining kan gebruiken en daar is Anna het helemaal mee eens. "Ik heb dat inderdaad nooit gehad. Ik gaf altijd interviews vanuit m'n hart en dat ging vaak goed, maar nu niet. Ik voel me heel dom." Ze hoopt dat de negatieve reacties geen nadelige impact zullen hebben op The Upside Down, de tentoonstelling die ze wilde promoten

Article continues after the ad

Schijnheilig

Niet iedereen is even kritisch op Anna Nooshin. Peter R. De Vries heeft het opgenomen voor zijn RTL-collega in een aflevering van RTL Boulevard. De misdaadjournalist vindt dat interviews wel vaker misgaan en het is oneerlijk om Anna zo overdreven hard aan te pakken. In het verleden reageerde hij ook al fel toen Eva Jinek en Olcay Gulsen bakken kritiek over zich heen kregen.