Anna Nooshin

Update

Anna Nooshin komt naar aanleiding van alle ophef omtrent het interview met een reactie. Ze geeft aan dat ze "overrompeld" werd door de negatieve toon. Het voelde voor haar als "sensatie zoeken", zodat ze besloot niet te antwoorden. En alhoewel Anna haar verantwoordelijkheid voor de lunch neemt, hoopt ze dat de nadruk vooral zal liggen op de maatregelen die wel genomen zijn. 

Article continues after the ad

 

Origineel bericht

Anna Nooshin heeft een museum geopend! In The Upside Down kunnen mensen inspiratie opdoen én leuke foto’s nemen voor hun social media. Zodoende werd de opening gevierd met allerlei influencers, die zich echter mogelijk niet aan de coronamaatregelen hielden…

"Hier gaan we het niet over hebben"

De Telegraaf vroeg Anna Nooshin naar de opening van haar museum: The Upside Down. Bij het diner voorafgaand aan de opening leken de gasten niet voldoende afstand tot elkaar te bewaren. Wanneer de verslaggever Anna om opheldering vraagt, wordt het interview tijdelijk stilgelegd. Anna heeft duidelijk geen zin om die vraag te beantwoorden: "Hier gaan we het niet over hebben". 

Anna kapt interview met De Telegraaf af

Als later het interview hervat wordt, kan de verslaggever het niet laten het toch nog een keertje via een omweg te proberen. Hij vraagt zodoende eerst naar de coronamaatregelen in het algemeen. Anna vertelt dat bezoekers van The Upside Down overal hun handen kunnen desinfecteren en dat zogenoemde floor angels een oogje in het zeil houden. De verslaggever wil daarop weten of die floor angels ook al bij het openingsdiner aanwezig waren… Die vraag valt wederom niet goed bij Anna, die het interview definitief afkapt.

In de online wereld gaat Anna Nooshin al een tijdje mee, maar sinds een paar jaar kort duikt ze overal op! Anna was laatst nog te zien in het programma Mooier Wordt Het Niet. Daarin probeerde ze allerlei vragen over uiterlijk en zelfbeeld te beantwoorden. Helaas keek er bijna niemand naar haar nobele zoektocht

Dat was laatst met die blote billen-foto wel anders!