Anna Nooshin, HNTM

Influencer en presentatrice Anna Nooshin praat in een YouTube-serie van Koen Kardashian openhartig over haar meest gênante tv-moment. En nee, ze heeft het niet over dit afgekapte interview met de Telegraaf.

Article continues after the ad

Anna Nooshin neemt sinds 2017 de presentatie van Holland's Next Top Model op zich. Alleen waar ze redelijk uit de voeten kan met tv-opnames die nog gemonteerd kunnen worden, is haar talent voor live presenteren toch niet helemaal aangeboren. Wat zeggen we: de eerste keer liep dat behoorlijk in de soep!

De mist in

In de YouTube-serie Koen's Cocktails van Koen Kardashian voor MTV is de influencer - na het nemen van een aantal shotjes - behoorlijk openhartig over dit gênante moment. "Weet je wat ik echt heel erg vind tot op de dag van vandaag? Dat is die ene Holland's Next-uitzending die live was. Daar ging ik zo de mist in", vertelt Anna gelukkig nu lachend. "Ik had het nog nooit gedaan en dan deed het oortje het ook nog eens niet."

Door de grond zakken

Zelfs eenmaal weer thuis kon de presentatrice wel door de grond zakken. "Ik dacht toen echt: als ik nu moet gaan, neem me dan naar de hemel of wat. Dit is namelijk echt zo gênant hoe dit is gegaan." Beluister hieronder de hele video.