Hoewel Angelina Jolie nu nog druk bezig is met de opnames van Maleficent 2, gaan er geruchten dat ze gecast is voor de live-action film Come Away, een voorloper op Peter Pan en Alice in Wonderland.

Article continues after the ad

Rumour has it dat Jolie samen met David Oyelowo, die we onder andere kennen van Rise of the Planet of the Apes, een getrouwd stel speelt. Klinkt gewoontjes, maar niets is minder waar. Ze zijn namelijk de ouders van Peter (Pan) en Alice (in Wonderland), die hun ouders een steuntje in de rug proberen te bieden nadat de oudere broer van het gezin overlijdt.

‘Angelina en David hebben geweldige chemie en een diepe band. Ze zullen het publiek buiten de normale wereld laten stappen’, zegt regisseur Brenda Chapman tegen Deadline.

Chapman was eerder als scriptschrijver verantwoordelijk voor The Lion King, Beauty and the Beast en Brave. Voor laatsgenoemde had ze ook de regie in handen. Come Away wordt haar eerste live-action regiedebuut, maar Marissa Kate Goodhill, schrijfster van het script, spreekt nu al vol lof. ‘Brenda is een unieke verhalenvertelster. Ze heeft tientallen jaren ervaring in het creëren van fantasiewerelden met complexe personages. Ze is echt een droomregisseur voor dit project.’