Het was één van de eerste series met een vrouwelijke actrice in het middelpunt: Murder, She Wrote. Tussen 1984 en 1996 keken er wereldwijd miljoenen mensen naar de belevenissen van detectiveschrijfster Jessica Fletcher, gespeeld door Angela Lansbury. De inmiddels 91-jarige Angela is nog lang niet met pensioen, sterker nog: ze is van plan nog één keer in de iconische huid te kruipen.

Article continues after the ad

Jessica Fletcher

In een interview met de Ierse Sunday Post vertelt de actrice dat ze nog steeds in tranen is als ze denkt aan het opnemen van de laatste scène van de reeks. “Jessica Fletcher was zo’n enorm gedeelte van mijn leven geworden, het was moeilijk om te accepteren dat het voorbij was”, aldus Angela. “Sindsdien zijn er twee specials uitgezonden en het zou me niet verbazen als we nog één keer samenkomen, voor de allerlaatste keer”, zegt Angela in het interview.

Speculaties

Ook al is het niet een directe bevestiging dat de comeback er komen gaat, fans zijn op social media hysterisch aan het speculeren over de laatste terugkeer van ‘hun’ Jessica Fletcher. 

91 jaar

Zelfs helden uit het verleden hebben niet het eeuwige leven, dus met 91 jaar op de teller van hoofdrolspeelster Angela Lansbury, kunnen de plannen niet al te lang in de koelkast blijven staan.