Niemand minder dan Angela Groothuizen krijgt de eer om Gordon en een nog onbekende man te trouwen voor zijn nieuwe tv-programma Gordon Gaat Trouwen.

Article continues after the ad

Vier uur

Gordon maakte het nieuws bekend in RTL Boulevard. “Angela Groothuizen gaat mij trouwen en dat vind ik echt heel leuk”, aldus de presentator. “Het programma duurt vier uur, Angela kennende”, grapte hij erachteraan. 

Echte liefde

Of-ie z’n match al gevonden had? "Er zijn er een paar die heel leuk zijn", zo verklapte hij. Toch was Gordon over andere kandidaten minder te spreken. "Ik heb bij sommigen gedacht: deze heeft Gerard uitgezocht. Dat kan niet anders", lachte hij. Gerard Joling is een van de juryleden die potentiële kandidaten voor Gordon selecteren.

Rel

Gordon ging ook nog kort in op de vermeende rel tussen hem en Gerard: dat klopt volgens hem namelijk van geen kant. De Telegraaf berichtte vanochtend dat Gerard dreigde op te stappen bij de show vanwege een aanvaring. "Er is niets aan de hand", zo verzekerde Gordon. 

Met wie Gordon uiteindelijk op 22 november in het huwelijksbootje stapt, is vanaf 26 oktober iedere week om half 10 te zien op RTL 4.