Angela de Jong

Angela de Jong heeft blijkbaar helemaal geen last van de coronacrisis en de lockdown die daarmee gepaard gaat. De journalist wil dat de lockdown nog langer standhoudt!

Perspectief

In haar laatste column van het AD klaagt Angela over BN'ers die vinden dat het land moet beginnen aan een 'intelligente open-up'. In de uitzending van Jinek gisteravond, zaten mensen uit verschillende sectoren aan tafel en hadden het over de moeilijke financiële situatie waar de meesten zich nu in verkeren. Angela was hier niet van gediend. "Er is één ding dat ik nog beuer ben dan het thuiszitten. En dat zijn mensen op tv die ‘perspectief’ missen van de overheid." 

 

Luxe leventje

De columnist geeft wel toe dat zij wat dingen uit haar luxe leventje nu ook mist. Maar dat dat niet te vergelijken is met hoe anderen nu worstelen met hun gezondheid. “Ik hoor te vaak dat ze de boel morgen willen opengooien en doen alsof er niks aan de hand is. Alsof het virus een raar hersenspinsel is van de overheid, die er pervers genoegen in schept ons leven en de economie te torpederen. Alsof ze zelf immuun zijn en hun klanten ook, zolang de 60-plussers maar wegblijven.” 

Article continues after the ad

AD column van kritiek

Angela de Jong geeft in haar column elke dag commentaar op tv programma's en BN'ers die op tv verschijnen. Dat gaat niet altijd met zachte hand. Chantal Janzen en Beau van Erven Dorens waren haar laatste slachtoffers. Ook Maurice Hond, Nikkie Plessen en de nieuwe finale van The Voice Kids bleven niet gespaard.