Angela de Jong

Als AD-columniste Angela de Jong haar mond opent staan er meteen 10 mensen klaar om hun mening te geven over haar. Maar niet Telegraaf-columnist Rob Hoogland! Hij belooft dat hij nooit of te nimmer kritiek op haar zal hebben, zegt hij tegen de Nieuwe Revu.

Angela de Jong VS Marcel van Roosmalen

Sommige journalisten kunnen Angela de Jongs bloed wel drinken, zoals bijvoorbeeld AD-collega Marcel van Roosmalen. "Ik vind haar dus écht verschrikkelijk. Ik snap niet dat een krant een huisvrouw stukjes laat schrijven over televisie met de achterkant van een bezem." Oef!

Rob Hoogland doet niet mee

Rob Hoogland doet daar niet aan mee: “Ik weet dat velen haar niks vinden. Neem Marcel van Roosmalen. Hoe vaak heeft hij haar inmiddels niet aangepakt? Maar aan die inside-columns doe ik niet mee. Daar heeft De Telegraaf-lezer ook helemaal niks aan.”

Article continues after the ad

Sowieso vindt Rob dat journalisten niet over journalisten moeten schrijven, omdat lezers dat blijkbaar niet interessant vinden. Dat gezegd hebbende… Angela de Jong heeft wel starpower volgens hem!

‘Ze is een fenomeen’

“ze is wel een fenomeen geworden. Omdat zij ook gewoon zegt wat ze denkt. Dat zag je niet alleen bij die hele discussie over die talkshows, maar ook recent in de affaire-Derksen. Daar nam ze best een goeie positie in.”

Angela de Jong schreef eerder dat Wilfred Genee onmogelijk terug kan keren bij Veronica Inside. Dat programma start 11 september weer, met Johan Derksen én Wilfred Genee.