Angela de Jong

Heel Nederland is in rep en roer door de bikinifoto van Linda de Mol op de cover van haar magazine. Met het dappere kiekje wil Linda wat meer body positivity creëren. Angela de Jong maakt in haar nieuwe column even heel duidelijk dat ze voor geen goud op de wereld Linda's voorbeeld volgt!

 

Angela in bikini op AD cover

Angela's veelbesproken column Angela kijkt tv stond gisteren in het teken van inspirerende vrouwen. Volgens Angela zijn er namelijk veel meer vrouwen die net zo dapper zijn als Linda in bikini. Maar zelf gaat ze het nooit doen! "Al kreeg ik er een miljoen euro voor deed ik het haar nog niet na." Angela zien we dus voorlopig niet halfnaakt op de voorpagina van het AD. 

Body positivity of marketingstunt?

Dat het dapper was van Linda de Mol, twijfelt de columniste niet aan. Waar ze wel aan twijfelt zijn de intenties achter de campagne. "Ik vraag me bij dat soort acties toch ook altijd af waar de oprechte bedoelingen ophouden en de slimme marketingcampagne begint." Je krijgt hier volgens de controversiële programma-criticus namelijk meer publiciteit van dan een reclamespotje in het Acht Uur Journaal. Overigens werd Linda's foto ook behandeld in verschillende journaals... 

Article continues after the ad

 

Linda vs Chantal

Linda de Mol kreeg wel meer commentaar op haar foto en slaat keihard terug. Ze heeft het veel te druk met haar competitieve strijd tegen Chantal Janzen waar steeds meer BN'ers zich mee bemoeien. Ook heeft ze vreemde dromen over de VI-mannen dus het is een drukke zomer voor de tv-koningin!