Angela de Jong in Jinek

Nederlands meest gevreesde tv-columnist Angela de Jong houdt het meestal bij een talkshow of radio-programma wanneer ze zélf in 'de media' opduikt, maar... gaat dat binnenkort veranderen? Zit ze straks in één van die totaal gestoorde The Masked Singer-pakken?

Article continues after the ad

Nou, we vallen maar meteen met de deur in huis: neen. Wel verklapte Angela gisteren in Jinek - waar ze zat om te praten over de Televizier-Ring - dat RTL haar vroeg om mee te doen. Niet voor het The Masked Singer-seizoen dat vanavond begint, maar voor een speciale oudejaarseditie. 

Angela in The Masked Singer

Het zou een huge verrassing zijn wanneer Angela opeens in zo'n gigantisch kattenpak zou zitten, of in één van die andere (af en toe vrij aantrekkelijke) kostuums. Maar nee: gaat niet gebeuren. "Nee", begon Angela toen Carlo Boszhard, die ook aan tafel zat, haar vroeg of ze is gevraagd. "Mijn gezicht is een open boek, dus ik kan niet liegen." Toen Eva doorvroeg, gaf ze het toch toe: "ja, ik ben gevraagd voor de versie die op oudejaarsavond wordt uitgezonden."

'Dat ga ik toch niet doen?'

Maar ook daadwerkelijk meedoen? Dat gaat dan weer een stapje te ver. "Nee, hallo?!", aldus Angela, die een 'ik ben niet gek'-knikje maakte met haar hoofd. "Dat ga ik toch niet doen? Nee."


Het tweede seizoen van The Masked Singer vanavond om 20.00 van start bij RTL 4. Meer info over die oudejaarseditie is er helaas nog niet!