Anouk in The Voice of Holland 2021

Tv-columniste Angela de Jong en mediaverslaggevers Dennis Jansen en Mark den Blanken bespreken Anouk haar recente tirade in The Voice in de mediapodcast van het AD. Kan ze nog wel aanblijven als coach als ze zoveel problemen heeft met het format?

Anouk gaat los op The Voice-kijkers

Anouk schoot afgelopen week enorm uit haar slof over de uitslag van The Voice of Holland. “Ik begrijp gewoon nog steeds niet waarom het land kiest en niet waarom je de coaches laat kiezen. (…) Dit slaat gewoon fucking nergens op. Really? Zijn jullie helemaal koekoek geworden?”, vroeg de uitgesproken zangeres zich hardop af terwijl ze naar haar voorhoofd wees. Angela de Jong meent dat Anouk – na haar zoveelste tirade – haar conclusies moet trekken...

 

Article continues after the ad

 

"Ze weet waar ze voor tekent"

Angela begrijpt Anouks boosheid niet zo goed: "Ze weet waar ze voor tekent. (…) Dan kun je iedere keer amok blijven maken, maar dan moet je op een gegeven moment gewoon zeggen: jongens sorry, dit is niet mijn wedstrijd." En als Anouk het nou écht zo erg vindt, dan moet ze volgens Angela haar conclusies trekken: "Dan moet je ook gewoon concluderen dat dit niet jouw programma is." Het format van TVOH gaat namelijk toch niet veranderen: "Ze hebben een bepaald verdienmodel bij het programma, mensen sms'en, daardoor wil de zender het ook heel graag hebben. Anouk zit er ook om een bepaalde reden, omdat het gewoon lekker verdient. Ze zit er niet om talent te ontdekken, want sorry, dat blijft al jaren weg."

Benieuwd welke kandidaten allemaal nog in de running zijn om The Voice 2021 te winnen? Wij zetten ze graag voor je op een rijtje!