AD-columniste Angela de Jong heeft geen goed woord ov- oh nee, wacht, ze heeft juist alléén maar goede woorden over voor Arjen Lubach en de terugkeer van Zondag met Lubach!

Article continues after the ad

Excuus! Angela gaat een show vaak met een brandende fakkel te lijf, dus haar positiviteit is toch altijd weer even wennen. In haar nieuwste column voor het AD is ze - ondanks zijn eerdere 'mediatrucje' - enorm te spreken over Lubach en zijn satirische show Zondag met Lubach.

Angela over Lubach

De meest gevreesde columniste van Hilversum vindt Lubachs scherpe item over minister Hugo de Jonge en de corona-testcapaciteit geniaal. "Eén ding is zeker na de seizoensopener van Zondag met Lubach: als er morgen Tweede Kamerverkiezingen zouden worden gehouden, kon Hugo de Jonge inpakken." Ze noemt het item "even hilarisch als ontluisterend".

 

Laatste seizoen

Arjen en zijn redactie hebben een groot bereik. Ook de impact van Zondag met Lubach kan groot zijn (*ahum* Rumag *ahum*). Angela vindt dat Arjen er "zorgvuldig" mee omgaat, "blijkt uit zijn nieuwe boek Stoorzender. Een aanrader voor iedereen die in quarantaine snakt naar een uitstapje, desnoods in het hoofd van Arjen Lubach. Hij schrijft behalve over een vakantie naar Zweden met zijn vriendin en stiefkinderen in een Mitsubishi Outlander ook over zijn worsteling met de vraag in hoeverre hij met zijn programma het groeiende wantrouwen in de politiek voedt." Eerder gaf Arjen aan dat de show gaat stoppen, maar toen was nog niet bekend wannéér. Inmiddels weten we meer: dit seizoen wordt het allerlaatste Zondag met Lubach-seizoen...

Zondag met Lubach is iedere zondag om 21:15 uur te zien op NPO 3 en YouTube.