Gisteren vierde Gordon dat hij 1 jaar nuchter was van alcohol en drugs… Of nou ja, bijna dan! De zanger had in corona-isolatie namelijk een terugval. En dat bleek uitstekend voer voor de nieuwste column van Angela de Jong!

Een “vrolijk vileine column” van Angela de Jong

AD-columniste Angela de Jong schrijft vandaag over het interview dat Gordon maandagavond gaf aan Shownieuws. Volgens haar had ze genoeg aanleiding voor “vrolijk vileine column”. Als voorbeeld noemt ze de manier waarop “Zijne Koninklijke Aandachtstrekker aan kwam schrijden”… Ook interviewer Dyantha Brooks komt aan bod in de column, zo meent Angela dat “Dyantha, die normaal de autocue leest in Shownieuws” goed gekeken had hoe Eva Jinek zoiets aanpakt: "Van het pak tot de pose en blik van opperste concentratie – alles was tot in de puntjes gekopieerd.”

Gordon greep naar drugs tijdens coronacrisis

Gelukkig vond Angela sommige gedeeltes uit het interview wel degelijk interessant, bijvoorbeeld wat betreft de terugval van Gordon tijdens de coronacrisis. Het interessantste stuk deed echter ook meteen het interview de das om: “Niemand die daar hardop durfde te zeggen dat het interview dus nergens op sloeg omdat Gordon helemaal geen jaar clean is, want dat zou het feestje enkel verpesten.” Voor boze Gordon-fans is Angela “gezien het kijkcijfer van Shownieuws” echter niet bang!

Article continues after the ad

Srebrenica – de machteloze missie van Dutchbat

Anders dan bovenstaande doet vermoeden, heeft Angela eigenlijk helemaal geen zin om deze “vrolijk vileine column” te schrijven. Veel liever heeft ze het over Srebrenica – de machteloze missie van Dutchbat, dat deze week uit wordt gezonden. Ze noemt het “verplichte kost, voor iedereen”.

Alhoewel het interview met Gordon ook een aanrader is “voor alle mensen die het liefst in termen denken als goed en fout”...

Srebrenica – de machteloze missie van Dutchbat is vandaag en morgen vanaf 20.30 uur te zien bij BNNVARA op NPO2.