Angela de Jong in Op1

AD-recensente Angela de Jong lijkt echt he-le-maal klaar te zijn met de heren van Veronica Inside. In één grote sarcastische column hakt ze Genee, Gijp en Derksen in de pan. Ouch.

Article continues after the ad

Eerder verweet ze Gijp en Derksen al een 'ruggengraat van smurfensnot' vanwege hun rol in de hele VI-rel en dat ze uiteindelijk toch weer aan tafel zijn gaan zitten met Genee, die ze even daarvoor nog voor het leven hadden uitgesloten. "Ik vond het vooral zo fijn om te zien dat de heren zich beide avonden zo senang voelden aan die tafel. Dat het helemaal geen ongemakkelijke tv was, of zo", sneert Angela sarcastisch nu ze de twee comeback-afleveringen van VI heeft gezien.

Angela haalt uit

Nederlands meest gevreesde tv-columnist, die vanaf haar Iron Throne over Hilversum regeert, kan het programma niet uitstaan, zo lijkt het. Helemaal niet toen de heren in de uitzending van gisteren nog even benadrukten dat ze het vrijdag toch echt over rapper Akwasi gaan hebben. "Dat bewaren ze lekker tot komende vrijdag. Alsof ze bang zijn dat we anders niet gaan kijken", schrijft Angela terwijl het sarcasme van haar toetsenbord drijft. "Alsof er ook maar iemand zou gaan denken dat ze in trillende schoothondjes zijn veranderd, die door een hoepeltje springen als hun baasje gromt. Malle jongens toch, wij weten heus beter."

Helemaal klaar mee

Johan Derksen haalde vrijdag al uit naar Angela herself (en hij was niet de enige) dus ze zal ook niet erg happy voor de buis hebben gezeten gisteren. Haar column spuwt vuur! "Lieve Gijp, Genee en Derksen, geloof mij, jullie zijn en blijven de besten", schrijft ze. "Sterker nog, jullie zijn met stip naar nummer 1 doorgestoten." Maar nu komt 'ie: "Na Wendy en Gordon zijn jullie nu de meest hypocriete sterren die Talpa in huis heeft." Ai... iets zegt ons dat de VI-heren hier vrijdag weer op gaan reageren. En dan kan Angela er wéér een column over schrijven. Dan is het cirkeltje weer rond!