Gordon en Angela de Jong

TV-columniste Angela de Jong en Gordon kunnen elkaars bloed wel drinken, zo wisten we natuurlijk al. Nu strooit Angela met haar nieuwste stukje een zak zout leeg op de wonden. Ze lacht Gordon gewoon vierkant uit!

Article continues after the ad

De reden? Ze geniet intens van het gedoe rondom Gordons nieuwe hondje Toto, een Frans Bulldogje waar dierenwelzijnsorganisaties voor waarschuwen omdat het ras enorm doorgefokt is. De veelbesproken opiniediva smult van Gordons reactie daarop en heeft het afgelopen jaar nog niet eerder zó hard moeten lachen.

Gordon vs. Angela, ronde 5693

Gordon en Angela de Jong zijn al vaker in fitties beland. "Ik weet het, ik ben hier niet altijd even aardig voor hem geweest, maar vandaag wel", schrijft de meningenmachine van het AD. "Ik ben namelijk dolblij dat hij Toto heeft gekocht. Er is geen betere remedie tegen depressieve gedachten over de rondvliegende Britse variant en tergend trage vaccinaties of ergernis over het zwellende ego van Diederik Gommers dan hondje Toto."

Genieten van ellende

Toen Angela gisteren Jinek keek en Gordons hondje even aan bod kwam, veerde ze op uit haar binge-bank. "Als een junk hing ik gelukzalig in de kussens van de bank", schrijft ze, vermoedelijk weer snerend naar Gordons strijd om clean te blijven na zijn coke-verslaving.


Ze gaat heel lekker op alle berichten rondom de Toto-rel. "Elk kwartier is er wel een nieuw bericht. Dan zegt BN’er A er iets over, reageert Gordon boos dat de Hondenbescherming zijn reet kan likken, waar BN’er B dan weer iets van vindt en Gordon daarop dreigt met een advocaat. Wegens smaad en laster."

Angela ligt in een deuk

Het laatste stukje deed haar van de bank rollen. "Gordon, die een ander beticht van smaad en laster! Het moet echt niet gekker worden. Ik kan me niet herinneren dat ik de afgelopen elf maanden zo hard heb gelachen. Of het moet zijn geweest toen ik zijn zogenaamde biografie herlas. En voor je het weet, ben je die hele avondklok vergeten."

Ze sluit af met een bedankje: "Gordon en hondje Toto zijn precies wat dit land op dit moment nodig heeft. Bedankt Gordon!"