Angela de Jong in Jinek op NPO 1

De nieuwe SBS6-reisshow Patty & Gordon op zoek naar de eeuwige jeugd kan niet rekenen op de goedkeuring van AD-columniste Angela de Jong. En dat terwijl ze zijn vorige programma, 100 Jaar Jong, nog zo goed vond!

Article continues after the ad

De relatie tussen Gordon en Angela was al... nou ja, redelijk belabberd na hun beruchte fittie en deze nieuwe column van Angela zal dan ook niets veranderen. "Hij gaat zich natuurlijk niets van mijn mening aantrekken", schrijft ze. "En dat is zijn goed recht. Maar toch vind ik het jammer."

Clownspak

Vervolgens hakt ze Patty & Gordon - je weet wel, die show waarin Gordon gaat gewichtheffen met zijn piemel - helemaal in de pan. Ze vindt het jammer dat Gordon juist na zo'n integere, succesvolle show als 100 Jaar Jong zich door SBS6 weer "in het clownspak laat hijsen". "Hij doet het zelf, dat weet ik ook wel."

Zoveelste Geer & Goor

"Gordon en Patty op zoek naar de eeuwige jeugd is meer van alles dat we al kennen en hebben gezien. Het is de zoveelste variant op Geer en Goor over de vloer, alleen dan zonder Geer." Volgens Angela maakt dat het "in alles minder". Patty is nu eenmaal géén 'Geer'. "Hoe hard hij en Patty ook zuchten en mopperen met zijn tweeën over het eten, hun leven en de opdrachten. Hoeveel zelfspot ze ook etaleren voor de camera. Hoeveel ordinaire grappen ze ook maken over het glazuur van de pot poepen en iemand in zijn gezicht spuiten."

Talpa

Wie dacht dat Angela nu wel klaar was met haar kritiek, heeft nog nooit één van haar columns gelezen! Ook de Talpa-bazen die het programma bedachten gaan op het hakblok. "Het meest verrassende aan dit programma is toch vooral het idee dat het duurbetaalde managementteam van Talpa, met daarin toch niet de eerste de besten, denkt dat de tv-kijker hierop zit te wachten. Al mag u het woordje ‘verrassend’ ook vervangen door ‘verbijsterend'."

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Heftige beelden! 😮 Zou jij dit durven? #eeuwigejeugd

Een bericht gedeeld door SBS6 (@sbs6nl) op

Ben je nu toch wel, euhm, benieuwd geworden naar het programma? Patty & Gordon op zoek naar de eeuwige jeugd is wekelijks op maandag om 20:30 uur te zien op SBS6.