AD-columniste Angela de Jong

Tijl Beckand heeft zich in de finaleweek van De Slimste Mens ontpopt tot een van de meest omstreden kandidaten van dit seizoen. Door zijn tegenstanders wordt hij beschuldigd van aanstellerij, aandachttrekkerij en onsportief gedrag, terwijl andere kijkers juist smullen van dit ongeleide projectiel in de doorgaans zo brave kennisquiz. Angela de Jong hoort overduidelijk niet thuis in die laatste categorie!
 

 

‘Naar het hoofd gestegen’

In haar nieuwste column voor het AD schrijft Angela de Jong vooral over het optreden van Ferry Doedens bij Jinek. Maar de recensente kan het niet laten om nog even uit te halen naar de finalist van De Slimste Mens.Bekendheid kan je gemakkelijk naar het hoofd stijgen en vreemde dingen laten doen; kijk alleen al naar Tijl Beckand in De Slimste Mens”, schrijft zij in een column met de weinig fijnzinnige titel ‘Tijl Beckand en Ferry Doedens laten zien hoe roem en aandacht een mens slopen’.
 

Article continues after the ad


‘Onsportieve eikel’

Het lijkt erop dat Tijl Beckand stiekem wel kan lachen om alle ophef. Sterker nog, op Instagram omarmt hij zijn imago van ‘bad boy’ in De Slimste Mens. Wie is die onsportieve eikel op rechts?”, vraagt Beckand zich met een knipoog af bij een foto van de kandidaten van kennisquiz. Leuk weetje: Angela de Jong ging in 2017 aan de haal met de titel van De Slimste Mens. Tijl kan dus zomaar in de voetsporen treden van de AD-columniste!