Angela de Jong

Albert Verlinde had vorige week kritiek op Angela de Jong en dat kon de journaliste niet zomaar aan haar voorbij laten gaan. Ze reageerde op Alberts commentaar in de AD Media Podcast. “Dat vind ik echt bullshit!

Verlinde vs de Jong

Wat is er precies aan de hand? De ex-Boulevard-host presenteerde vorige week samen met Beau van Erven Dorens RTL Boulevard voor een jubileumuitzending. De columnist was niet onder de indruk en noemde het programma een “slappe hap”. De entertainment deskundige kon dat niet waarderen en reageerde daarop bij Jinek. “Het is een ander programma, maar een hartstikke goed programma, anders krijg je niet zoveel kijkers.” In de AD Media Podcast noemt zij dit argument onzin. “Marble Mania had een miljoen kijkers en sorry dat was echt heel slecht.

Van Der Vorst voor ronde twee

In de Jinek-uitzending waar Albert Verlinde kritiek had op Angela, gaf ook RTL-directeur Peter van der Vorst zijn mening. Hij noemde de opmerkingen in Angela’s column “flauw”. De journalist, die laatst ook uithaalde naar Khalid Kasem, reageerde daar natuurlijk ook weer op. “Twee zinnen later begon hij me gelijk te geven. Hij zei dat het een ander programma is, veel veiliger.” Dit is niet de eerste ruzie die wordt uitgevochten in de media. Recent hadden Maarten van Rossem en Caroline van der Plas met het elkaar aan de stok.

Article continues after the ad

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.