Angela de Jong

Pijnlijk nieuws voor Sander Lantinga! Zijn nieuwe programma Sander en het Mysterie van de Legendarische Duo’s trok gisteravond maar 174.000 kijkers. En dat terwijl hij de veel besproken Angela de Jong op bezoek had! Zal ze dit programma ook gaan fileren in haar AD-column?

Angela zelf kijkcijferflop

Waar Angela de Jong normaal vlijmscherp uithaalt naar kijkcijferflops, is ze er nu zelf eentje. Angela zat op 1,5 meter afstand van Sander om te praten over de meest iconische tv-duo's. Alhoewel de columnist weer als vertrouwd veel kritiek had op sommige tv-paren, trok dit lang niet zoveel kijkers als de uithalen in haar colums. Zo haalde ze uit naar Wilfred Genee en Hélène Hendriks die volgens haar "ongelijkwaardig zijn qua ontwikkeling en niveau". Tijs van den Brink en Giovanca Ostiana werden tevens niet gespaard. “Daar hangt gewoon niks. Ik ken huiskamers in Lelystad die gezelliger zijn." Sander ging deze aflevering ook op bezoek bij Carlo en Irene, maar zelfs de tv-koning en koningin konden het kijkcijferdrama niet redden

Article continues after the ad

 

Legendarische duo's

Is een duo zijn nu een vloek of een zegen? Precies dat wil Sander Lantinga helemaal uitpluizen in zijn nieuwe programma, door allerlei legendarische (maar ook minder legendarische) tv-duo's te ondervragen. Sander komt natuurlijk zelf ook uit een populair duo met De Coen en Sander Show, die nog steeds razend populair is bij luisteraars op Radio 538. Het is de vraag of die starpower ook op tv werkt tijdens de volgende afleveringen!

 

Angela de Jong vuurt de ene sneer na de andere af op BN'ers en hun programma's. Van Sylvie Meis tot de Chantal & Beau Show, niemand is veilig! Zal de columnist ook zo eerlijk zijn over een programma waar ze zelf te gast was?