AD-columniste Angela de Jong

Gisteren was het dan eindelijk zover: de terugkeer van Rolf Wouters! De nog altijd geliefde quizmaster maakte na vijftien jaar zijn comeback in de spelshow Split Screen. Maar vooralsnog lijkt Wouters populairder dan het programma dat hij presenteert. De kijkers noemden de SBS-quiz al eerder ‘traag en saai’. En ook Angela de Jong is op zijn zachtst gezegd niet enthousiast over Split Screen. Zij brandt het format dan ook af in haar nieuwste column voor het AD!


'Tergend traag'

Angela de Jong vindt Split Screen ‘sfeerloos en tergend traag’ “De spelregels waren rommelig en enige spanning ontbrak geheel. De finale was ineens afgelopen. Ik vermoed dat ik net zo teleurgesteld naar de tv zat te kijken als de twee kandidaten naar hun lege handen, waar een ton doorheen was geglipt”, schrijft de columniste in de krant.

Article continues after the ad

Reputatie

In haar column is Angela de Jong nog redelijk mild over Rolf Wouters. Maar in de Media Podcast van het AD haalde de columniste toch nog even uit naar de presentator: “Waar Rolf Wouters altijd heel erg goed in was kwam hier totaal niet uit de verf.” Angela snapt helemaal niks van de carrièremove de quizmaster. “Het is me een raadsel waarom hij hier zijn reputatie voor in de waagschaal legt”, besluit zij haar column dan ook.