André van Duin

André van Duin verloor dit jaar zijn echtgenoot Martin Elferink, en zijn goede vriendin Corrie van Gorp. Volgens de presentator/komiek gaat het “redelijk” met hem, maar Kerst viert hij dit jaar niet.

“Ik zie er tegenop, het wordt emotioneel, maar het is ook weer voorbij voordat je het weet. Daarna mis ik Martin nog net zo veel.” Van Duin nodigt een klein groepje vrienden uit om te komen eten, maar de rest van de kerstdagen brengt hij waarschijnlijk Netflixend door.

Tegenover het ANP (via Shownieuws) verklaart André dat het begin dit jaar heel slecht met hem ging. “Nu gaat het naar omstandigheden goed, maar je moet het wel zelf doen. In het begin word je constant gebeld en vragen mensen hoe het gaat, maar dat kunnen mensen niet blijven doen. Je moet het uiteindelijk helemaal alleen doen.”

Article continues after the ad

Alle lieve mensen heel erg bedankt voor vele troostende reacties op het overlijden van Martin, een half jaar geleden. Ik heb ze allemaal gelezen met tranen in mijn ogen. André van Duin

Geplaatst door André van Duin op Woensdag 15 juli 2020

“Mis de gekkigheid”

Van Duin heeft enige berusting in zijn verlies, maar mist zijn partner nog elke dag. “Ik word 74, maar toen Martin overleed dacht ik wel even: Wat nu met mij? Je ziet mensen om je heen neervallen, en zo hoort het, maar ik mis gewoon dat hij er is. Dat je na een verjaardag zegt: Zo, wat hebben zij een lelijke bank gekocht! Die gekkigheid mis ik enorm.”