André van Duin speelt momenteel de sterren van de hemel in Het Geheime Dagboek van Hendrik Groen. Maar de komiek laat in een interview weten dat hij niet zit te springen om een vervolg te maken.

Article continues after the ad

Verzorgingstehuis

Met gemiddeld zo’n anderhalf miljoen kijkers per aflevering is Het Geheime Dagboek van Hendrik Groen een kijkcijferhit van jewelste. De komische dramaserie van Omroep Max, over de dagelijkse beslommeringen in een verzorgingstehuis, valt blijkbaar bij een groot publiek in de smaak. Dat is voor een groot deel te danken aan André van Duin, die de rol van Evert speelt. Maar in een interview met de Avrobode onthult de acteur dat hij niet weet of hij zou tekenen voor een tweede seizoen.

Sfeer

“Op de set was de sfeer echt heel gezellig, daar lag het niet aan. Maar ik weet niet of ik het meteen een tweede keer zou doen”, aldus Van Duin. “Doordeweeks werd ik om zeven uur ’s ochtends opgehaald en was ik pas ’s avonds weer thuis. In de weekends was er Heel Holland bakt van ’s morgens negen tot ’s avonds zeven uur. Twee maanden lang.” Ook twijfelde de acteur of hij wel geschikt was voor de rol: “En ik voelde me niet zeker over die rol. Nee, comedy ligt me echt beter.”