Robert, Janny en André in Heel Holland Bakt

Weet je nog dat we je begin van dit jaar vertelden over die kinderversie van Heel Holland Bakt? We wisten toen nog vrij weinig over dit nieuwe programma. Inmiddels is in ieder geval duidelijk dat André van Duin gewoon van de partij is als presentator. Hij opende namelijk zojuist de inschrijving voor Heel Holland Bakt Kids!

Meesterbakkertjes in de dop, opgelet!

Een spin-off kon met het succes van Heel Holland Bakt eigenlijk niet uitblijven. Het tv-programma kiest daarbij voor een kindervariant! Het gaat om Heel Holland Bakt Kids, waarin kinderen tussen de 9 en 12 jaar oud de tent betreden. Zij hoeven dat echter niet alleen te doen: er mag een volwassene mee. Heb jij thuis een klein meesterbakkertje rondlopen? Dan vind je het vast fijn te weten dat de inschrijving voor Heel Holland Bakt Kids nu geopend is. Luister maar naar presentator André van Duin.

Schrijf je in voor Heel Holland Bakt Kids

Wij zijn heel benieuwd naar de kinderversie van Heel Holland Bakt! Mede omdat de grote finale van de editie met volwassenen natuurlijk een beetje tegenviel… Dus, wordt jouw kind helemaal enthousiast van het idee meesterbakkertje te worden? Wacht dan niet te lang en geef je op via deze link! En geen zorgen: inspiratie opdoen kan altijd nog, bijvoorbeeld via die extra HHB-afleveringen die deze zomer op de planning staan.

Article continues after the ad

Wanneer Heel Holland Bakt Kids uitgezonden wordt, is nog niet bekend.