Andre Hazes met microfoon

Volkszanger en tattoo-fanaat André Hazes loopt volgens enkele showbizzmedia nog altijd rond met een 'aandenken' aan zijn ex Bridget Maasland. Maar die wil hij nu weg laten laseren!

Article continues after the ad

"Heb je tattoos die je weg wil halen?”, vroeg Shownieuws-verslaggever Mark Schaaf aan André in de video hieronder. “Het is geen geheim dat ik een tijd teveel dronk”, reageert de zanger. “Toen heb ik ook weleens wat laten zetten op mijn armen en duidelijk in het zicht."


'Bridget-tattoo'

Hij wijst vervolgens op de tattoo van de New Yorkse skyline op zijn linkerpols die hij eind vorig jaar liet zetten toen hij samen met neef Djarno in The Big Apple was. Alles en iedereen was toen nog in de ban van 'Brazes' dus kwam er al snel een wild, sensationeel gerucht. "Van een betrouwbare bron hebben we begrepen dat de tattoo een bijzondere betekenis heeft", schreef Shownieuws toen. "Voor de oplettende kijker, je ziet voornamelijk een brug. En wat is brug in het Engels…? Juist: Bridge(t)!" Euh...

Vergezocht

Tja, dat is natuurlijk nogal vergezocht. Ook heeft André nooit gezegd dat het daadwerkelijk een Bridget-ode was. Hoe dan ook: hij wil van de tatoeage af. Iets waar de kandidaten van zijn nieuwe SBS6-programma zich in zullen herkennen. "Ik heb in het afgelopen jaar ook een rebelse tijd gehad dat ik dacht: ‘Het kan me eigenlijk niet zoveel schelen’", zo verklaart hij de tattoo. "En daar heb ik nu gewoon spijt van. Het is ook helemaal niet zo mooi gezet, dus ik wil het gewoon weghebben." Nou, duidelijk!

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

André Hazes krijgt in de zomer van 2020 zijn eigen programma op SBS 6: Getekend voor het leven. Hierin gaat hij in gesprek met mensen die enorm veel spijt hebben van hun tatoeage, waarna ze een intensief traject ingaan om de tattoo weg te laten laseren. Schrijnende verhalen In elke aflevering van Getekend voor het leven maakt Hazes kennis met twee personen die hun zichtbare tattoos al jaren betreuren. Ze voelen zich letterlijk getekend voor het leven en dus gaat Hazes met ze in gesprek: wat zijn de bijzondere en soms schrijnende verhalen achter de tatoeages, hoort aan waar ze tegenaan lopen, hoe ze in een sociaal isolement zijn geraakt of soms helemaal de straat niet meer op durven. De deelnemers komen zelfs niet meer in aanmerking voor een baan. Tijd voor hulp, dus.

Een bericht gedeeld door Andre Hazes (@andrehazes) op


André's tattoo-show Getekend voor het Leven is vanaf dinsdag 25 augustus elke week om 20:30 uur te zien op SBS6.