Andre Hazes, Monique Westenberg

De Hazes-soap gaat gewoon door en de grote vraag blijft: Wanneer gaan Monique en André nou trouwen? Ze zijn al zo lang samen (met onderbreking dan) en hebben zelfs een zoontje. Waar wachten ze nog op? Volgens de zanger heeft hij eerst wat goed te maken voor hij op z'n knieën gaat.

Een tweede kindje?

André Hazes wil zeker wel trouwen, vertelt hij aan Dag Allemaal. Hij en Monique denken zelfs al aan gezinsuitbreiding"Ik sta daar zeker voor open. Ik zou ook heel graag nog een tweede kindje met haar willen."

Maar dat huwelijk laat nog even op zich wachten. "Ik heb best nog wel wat goed te maken. Ik denk dat ik mezelf eerst wat moet bewijzen", legt André uit. Hij doelt daarmee natuurlijk op de korte Brazes-affaire. Daar is de zanger nu wel helemaal overheen. Monique is de persoon waar hij zeker de rest van zijn leven mee wil doorbrengen. "Als ik wil trouwen met iemand, is het met haar".

Article continues after the ad

 

André trekt boetekleed aan

André wilde met zijn laatste nummer (met gevaarlijke video clip) al zijn spijt betuigen aan Monique. Laten we even al het drama in de Hazes-familie opsommen: Broer praat niet met zus, moeder praat ook niet met zus  en is boos op Monique. Voor de laatste ontwikkelingen, blijf Superguide in de gaten houden.