Jan Smit

Jan Smit blikte eerder vandaag op Insta lekker zoetsappig terug op de bruiloft van hem en zijn grote liefde Liza, vandaag precies 9 jaar geleden. André Hazes wees 'm alleen op een vrij gênant foutje in de tekst! 

Article continues after the ad

André zag vrij snel dat er... nou ja, iets best wel belangrijks niet klopte aan de post. "Als je geen bonje wilt thuis, zou ik de tag even aanpassen", schreef hij onder de trouwfoto. Oeps...

Verkeerde Liza

Jan tagde per ongeluk de verkeerde Liza Smit. Niet zijn vrouw, maar een wat jongere dame met dezelfde naam. En André was niet de enige; het werd al snel opgemerkt door trouwe volgers van de nieuwe coach van The Voice of Holland. Maar geen zorgen hoor, Jan hoeft naar alle waarschijnlijk niet op de bank te slapen vannacht: de 'goede' Liza staat nu bij de foto. 

The Voice of Holland

Over Jan gesproken: die zien we binnenkort weer terug op tv - en hoe! Hij vervangt Lil' Kleine als coach in The Voice of Holland. Samen met Waylon, Ali B en Anouk gaat hij de nieuwe talenten begeleiden. Het lijkt erop dat de coaches niet opeens gas terug nemen omdat Jan nog even moet wennen. Nee hoor, we hoorden Anouk al “Houd je bek, Jan!” roepen dus dat wordt ongetwijfeld weer gezellig!

 

The Voice of Holland is vanaf 20 november te zien op RTL 4.