André Hazes, Monique

De carrière van André Hazes gaat als een speer met succesvolle tv-optredens en goed ontvangen nieuwe nummers. Een perfecte tijd om die realitysoap nieuw leven in te blazen! Ja, zou je denken: maar de zanger zelf ziet dat niet zitten.

Article continues after the ad

En dan hebben we het nog niet eens gehad over het alom bekende liefdesleven van André en de... dames in zijn leven! Daar zou je alleen al drie seizoenen mee kunnen vullen. Voor de echte Hazes-fans komt er nu slecht nieuws: die reallifesoap komt niet terug...

Ik Haal Alles Uit Het Leven

Het is alweer een tijdje geleden dat die serie, Ik Haal Alles Uit Het Leven van SBS6, op tv kwam. Inmiddels is er enorm veel veranderd in het leven van Dré, Monique en uiteraard kleine Dré. Volgens André zelf gaat een nieuw seizoen er simpelweg niet van komen en dat heeft alles te maken met zijn zoontje. 

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Wanneer je dezelfde passie hebt als je zoon...🕸🕷

Een bericht gedeeld door Andre Hazes (@andrehazes) op


Afschermen

André en Monique willen Dré namelijk een beetje behoeden voor de schijnwerpers. En dan moet je er natuurlijk niet een hele cameraploeg bijhalen! "We hebben ervoor gekozen om kleine André een beetje af te schermen", verduidelijkt André in Grazia. "Ik zou er zelf wel voor openstaan, want er gebeurt altijd genoeg, maar het gaat nu om hem."

Last

André en Monique lieten Dré eerst wel volledig zien op sociale media, maar het kleine mannetje kreeg er helaas last van. "In de supermarkt gingen vrouwen hem aanstaren. Dan vroeg hij: ‘Papa, waarom kijkt die mevrouw de hele tijd naar mij?’ Of ze gingen zelfs aan hem zitten en hem in zijn wangen knijpen. Dat zou ik zelf ook irritant vinden!" Vandaar dat hij nu alleen nog deels afgeschermd op Insta-foto's verschijnt. "Vooral in de tijd waarin we leven, met alle gekke dingen, moeten we hem toch een beetje beschermen. Dus dan maar geen soap." Toch gooit Nederlands bekendste volkszanger de deur niet helemaal dicht. "Zeg nooit nooit!"