Monique Westenberg, André Hazes

Net als miljoenen andere Nederlanders zaten ook André Hazes en Monique Westenberg gisteravond voor de buis voor de nieuwste aflevering van The Masked Singer. Na het horen van de stem van De Panter moest Monique wel even op het matje komen bij de zanger...

Article continues after the ad

"Ben jij de Panter?" horen we André vragen in een video op zijn Instagram. "42, Orlando en er was iets met een gespierde man." 

Twijfelachtige antwoorden

Monique denkt er het zijne van. "Wanneer had ik dat moeten doen?" Nou, dat weet André wel. "Je bent de laatste tijd wel veel weggeweest." Toch zal ze de laatste zijn die dat bevestigt. "Nee, dat zie je dan toch op Instagram. Het is Nicolette, ik denk het echt." Hmm, die optie had André nog niet overwogen. "Je wist gewoon dat je door ging, daarom mag je nog niets zeggen." We gaan het zien!

Nieuwe onthullingen

Van wie we nu zeker zijn dat ze hebben deelgenomen, zijn Famke Louise en Joris Linssen. Waar de panelleden die eerste naam wel konden opnoemen, zorgde Joris Linssen toch voor flink wat verbaasde gezichten bij de mensen in de studio. De mensen in zijn omgeving dachten daar daarentegen anders over. De presentator moest namelijk flink zijn best doen om zijn mond te houden, zo vertelde hij bij Jinek.  

The Masked Singer zie je elke vrijdagavond om 20:00 uur op RTL4.