Monique Westenberg, de ex van André Hazes

Volkszanger en mediafenomeen André Hazes vond zijn periode zonder z'n (nu weer) liefje Monique Westenberg best wel spannend. Waarom? Hij vreesde dat ze een nieuwe man vond.

Article continues after the ad

Er is al héél veel gezegd, geschreven en geroddeld over André en zijn relatie met Bridget Maasland, óók door Monique zelf. Nu blijkt dat André die periode wel spannend vond. Wat als zij een nieuwe liefde zou treffen? "Die spanning heb ik ook gewoon gevoeld", geeft hij aan in een interview met RTL Boulevard.

André en Monique

Zijn toekomstige fashion-queen trof géén nieuwe liefde zoals we inmiddels weten. Toch schreef André er een zeer persoonlijk nummer over voor zijn nieuwe plaat. "Een Doodgewone Man gaat over mij, als een soort van lul. Dan is er ook eentje van: wat nou als het niet allemaal goed was gekomen en Monique had een andere man gehad? Wat dat met mij zou doen…"

Monique Westenberg en Andre Hazes


Papa

Voor André is deze tijd van veel thuiszitten (en veel niet kunnen) niet per se één en al ellende. "Ik heb nu regelmaat", geeft hij aan. "Om 9 uur sta ik altijd op, want ik zit nu aan een voedingsdieet en dan maak ik een shake met alles erin. Dan ga ik krachttraining doen, dus ik train echt 13, 14 keer per week." Ook stort André zich nu weer fulltime op het vaderschap. "Voor de rest ben ik gewoon nu vader. We hebben natuurlijk 1 kindje, dus die moet je heel erg vermaken. We hebben hem leren fietsen. Eigenlijk gewoon de dingetjes die normale ouders doen, heb ik nu ook kunnen meemaken."

Corona

Ondanks dat André's branche ook superhard is getroffen door de coronacrisis, ziet hij ook voordelen. "Door deze quarantaine weet ik dat ik gewoon 10 jaar ouder kan worden weer. Dus ergens, je mag het niet zeggen, maar ben ik blij dat deze tijd tussendoor is gekomen."