André Hazes

Monique Westenberg was - na een speculatie van Story en daarna de bevestiging van het management - de allereerste die met een bericht naar buiten kwam over hun kersverse breuk. En dat kwam nog best als een verrassing voor de zanger.

Article continues after the ad

Hij beloofde aan Aran Bade van RTL Boulevard zijn verhaal te doen en dat heeft hij dan ook gedaan!

Gestalkt door de media

De zanger geeft namelijk aan dat de vork iets anders in de steel zit - volgens hem - dan zij het beschrijft. "Eergisteren heb ik Monique geappt van: 'we moeten naar buiten dat we uit elkaar zijn', omdat ik werd gestalkt door de media", vertelt hij nu openhartig. "En daar wilde zij mee wachten, dus dat deden we dan ook. Maar toen kwam de Story ermee en toen heeft zij het bevestigd met een kort statement die best wel pijnlijk was."

Pijnlijk statement

Het was met name haar bewoording die bij hem in het verkeerde keelgat schoot. "Dat vond ik misschien wel het heftigst aan haar post dat ze schreef: 'hij gaat bij zijn gezin weg'. Ik zal nooit bij mijn kind weggaan." En daar bleef het niet bij! "Er wordt dus gezegd: 'het komt naar buiten voordat we het onze zoon konden vertellen' en die doet pijn. Ik moest namelijk zeggen dat ik vanwege werk ergens anders ging slapen. Ik wilde het Dré echter heel graag vertellen, want 'papa was er al lang klaar mee', maar zij wilde het via een kinderpsycholoog doen." Daar ging hij mee in tot hij plots niet anders kon. "Ik kon niet anders, want Story had het verhaal". 

Beluister hieronder het hele gesprek! 

Geen contact meer

En nu is de vraag: hoe reageert Monique daarop? Nou, niet. "Omwille van hun zoon die dit later ook allemaal terug zal kunnen zien en lezen, vindt Monique het net als vorig jaar vooralsnog niet nodig om nog meer over deze verdrietige situatie uit te weiden", laat ze via haar management weten. Op dit moment is er dan ook geen contact tussen de twee kibbelende BN'ers.